2012. augusztus 23., csütörtök

Az elmúlt 2 hetem

nem szólt másról, csak a zabálásról.........
Konkrétan kezdődött a magyaros wellness hétvégével, Fülöpszálláson voltunk 3 napot pihenni. Ezt az utat úgy nyertem egy tescos játékon, teljes ellátás sok programmal és rengeteg kajával-piával. Biczó Csárda és Lovaspanzióba voltunk. Mi itt olyan és annyit ettünk INGYEN, amennyi belénkfért!!!






A reggelink úgy nézett ki, hogy kaptunk egy hideg elő-ételes tálat sok sajttal, szalámival, sonkával, paprika-paradicsom....kenyér, majd hozták a rántottát és a ham&egs-et (nemtomhogykellírni:) )
Volt tea, kávé, üccsi
Az ebédről nem is beszélve, finom levesekkel, majd nagy fatányéros kajákkal, csupa rántott husival, rántott karfiollal, sonkával, oldalassal, krumpli-rizs.....és még süti is volt mindig. Volt lecsós szelet, marhapöri galuskával.......áááááááá
Vacsi: itt is adtunk a gyomornak, hasonló kaliberű kajákkal, mint az ebéd.Leves + második. Volt gyümölcstál is, de azt már sose bírtuk megenni. Egyébként is sokszor ott hagytuk a kaját, nem bírtuk a mennyiséget:)
Volt kemencés parasztkenyér-lángos sütés, pálinka kostoló, múzeum látogatás, lovas program, lovas kocsikázás, wellness pancsi, szauna.........
Ez a Mi 7végénk volt, 3 nap édes kettesben, gyerkőcök nélkül! Csodás volt és mindez ingyen:)

Aztán itthon voltunk egy hetet, itt volt futás is egy pici, de még mindig lazán vettem a kaját, majd szombat esküvő. Itt is jól bekajáltunk. Anyósom jött le Sopronból, vigyázott Öcsire, Blanka Apjánál volt!
Vasárnap elmentünk Székesfehérvárra a királyi napokra rengeteg ember volt, dög meleg, forró lángos, finom fagyi.....szóval itt is odavágtunk.....isteni kürtös kaláccsal:)
Hétfőn indultunk Sopronba, itt már lightesebbre vettük a formát, de azért itt is becsúszott egy halászcsárdás este:), halászlé harcsfilével, süllő, no meg egy nagy adag somlói.
Itt is volt fagyika, cola, süti.........KO

Ma már itthon, mondhatnám azt is, hogy újult erővel go futni, DE kihallottmégilyet:), 40 fokban tök náthásan szenvedek. Folyik az orrom, fáj a fejem, fájnak a térdeim, alig látok........kész vagyok.
Azért este megpróbálok elmenni futni, hátha jól kiizzadok.
Mellesleg vittem Sopronba is a futócipőt, aztán szépen haza is hoztam, időm se és energiám se lett volna, a sok program és a sok kaja mellett.........:(

Így most adok magamnak egy pár nap lélegzős napot és hétfőtől belevágok valami keményebb megmérettetésbe, mert így csak jönnek vissza  a kilók!
Tartanom kell a diétát és a futást-tornát, mert ez gáz!

1 megjegyzés:

bea2012 írta...

jo kis nyaralas lehetett az biztos